Skip to main content

Van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven

...en andere verhalen over herstellen van burn-out

Herstellen van burn-out, het kan een verwarrende zoektocht zijn, vol goed bedoelde adviezen, externe druk, interne verwachtingen en tegenstrijdige meningen. Hoe vind je hierin jouw weg, hoe ontdek je wat voor jou werkt en wat niet?

Boek met ervaringsverhalen
Elk leven is anders. Elke burn-out ook. En dus ook de weg naar herstel: wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Maar er is altijd een weg omhoog, en soms zelfs naar ongekende hoogten! In Van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven delen elf mensen hun uiteenlopende ervaringen met burn-out en hun verschillende wegen naar herstel. De ervaringen in dit boek verschillen van een zakelijke tot een spirituele aanpak, van twintigers tot veertigers, van een helder stappenplan dat uitkomt bij volledig herstel, tot een route vol omwegen die nooit helemaal op het gewenste punt belandt. De openhartige verhalen worden aangevuld door inzichten van een huisarts en een psychiater, over de invloed van je leefstijl en de lichamelijke effecten van een burn-out.

Herkenning en handvatten
Van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven biedt herkenning en handvatten. Niet alleen voor iedereen die een burn-out heeft of had of aan voelt komen, maar ook voor de mensen om hen heen, zowel in persoonlijke als in professionele kring.

Boek over herstellen van burn-out