Skip to main content

Aanbod bij Burn-out

Coachingstraject

Als Burn-out coach begeleid ik jou bij de laatste stappen uit je burn-out en in een nieuw leven. Juist die laatste fase van een burn-out, waarin je je werk en sociale leven weer oppakt, kan erg ingewikkeld zijn. Jij hebt veel over jezelf geleerd en weet wat je anders wilt doen, en nu is het tijd om dit in de praktijk te gaan brengen. En die praktijk, de mensen daar, weten vaak niet welk proces jij hebt doorlopen en wat er voor jou veranderd is. Zo worden jouw nieuwe, gezondere gewoontes, steeds weer uitgedaagd.

Ik gun het jou om dit niet alleen te doen, om juist in deze uitdagende fase een steuntje in de rug te krijgen.

Lees meer…

Opstelling

Ben je goed op weg met het herstellen van je burn-out? Maar blijf je tegen een vraag of thema aanlopen? Wil je hiermee aan de slag en heb je geen behoefte aan een langer traject?

Dan kan een (familie)opstelling fijn zijn.
Een opstelling maakt zichtbaar wat zich in jou afspeelt. Het laat zien wat er onder de oppervlakte, en vaak onbewust, leeft en aandacht wil.
Met een opstelling krijg je inzicht in je situatie, én het laat zien welke beweging nu helpend is.

Lees meer…

Van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven

…en andere verhalen over herstellen van burn-out

Elk leven is anders. Elke burn-out ook. En dus ook de weg naar herstel: wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Maar er is altijd een weg omhoog, en soms zelfs naar ongekende hoogten! In Van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven delen elf mensen hun uiteenlopende ervaringen met burn-out en hun verschillende wegen naar herstel.

Lees meer

Gesprekken over burn-out

…en de soms lastige weg naar herstel

Inspirerende gesprekken met ervaringsdeskundigen over herstellen van burn-out. Het is belangrijk om deze verhalen te delen, omdat het fijn is herkenning te vinden in de ervaringen van anderen en omdat we van elkaar kunnen leren. Daarom interviewde ik deskundigen op het gebied van burn-out die uit eigen ervaring weten hoe het is.

Lees meer
Boek over herstellen van burn-out