Burn-out coaching

Als Burn-out coach begeleid ik jou bij de laatste stappen uit je burn-out en in een nieuw leven.

Juist die laatste fase van een burn-out, waarin je je werk en sociale leven weer oppakt, kan erg ingewikkeld zijn. Jij hebt veel over jezelf geleerd en weet wat je anders wilt doen, en nu is het tijd om dit in de praktijk te gaan brengen. En die praktijk, de mensen daar, weten vaak niet welk proces jij hebt doorlopen en wat er voor jou veranderd is. Zo worden jouw nieuwe, gezondere gewoontes, steeds weer uitgedaagd.

Ik gun het jou om dit niet alleen te doen, om juist in deze uitdagende fase een steuntje in de rug te krijgen. Dat kan individueel, met een enkele sessie of een langer traject. En het kan in een groepje, samen met anderen die begrijpen wat jij doormaakt.

Ik bied een individueel en een groepstraject. Kijk rustig welke vorm bij jou past. En voel je vrij me te bellen, appen of mailen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Ik zie je graag!

Groepstraject

Je zit al even in een burn-out, en je begint het gevoel te krijgen dat het weer de goede kant op gaat. Je hebt inzicht in de patronen die bijdroegen aan het krijgen van je burn-out, en je bent wel klaar met graven in je verleden. Je hebt rust leren vinden, en je begint weer energie te krijgen. Misschien zet je zelfs al de eerste stappen naar of in je werk.

Juist in deze fase is het fijn om een steuntje in de rug te hebben. Om het niet alleen te doen. Nu mag je dat wat je leerde van je burn-out, in de praktijk gaan brengen. En dat gaat nou eenmaal met vallen en opstaan, want je oude patronen en valkuilen zijn niet opeens weg. Je herkent ze nu wel (meestal dan), en dat is winst, want daardoor kun je gaan oefenen met ander gedrag. In dit traject gaan we hiermee oefenen in een veilige groep.

Individueel traject

Als Burn-out coach begeleid ik jou bij de laatste stappen uit je burn-out en in een nieuw leven. Juist die laatste fase van een burn-out, waarin je je werk en sociale leven weer oppakt, kan erg ingewikkeld zijn. Jij hebt veel over jezelf geleerd en weet wat je anders wilt doen, en nu is het tijd om dit in de praktijk te gaan brengen. En die praktijk, de mensen daar, weten vaak niet welk proces jij hebt doorlopen en wat er voor jou veranderd is. Zo worden jouw nieuwe, gezondere gewoontes, steeds weer uitgedaagd.

Ik gun het jou om dit niet alleen te doen, om juist in deze uitdagende fase een steuntje in de rug te krijgen. Dat kan individueel, met een enkele sessie of een langer traject. En het kan in een groepje, samen met anderen die begrijpen wat jij doormaakt.

Van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven

…en andere verhalen over herstellen van burn-out

Elk leven is anders. Elke burn-out ook. En dus ook de weg naar herstel: wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Maar er is altijd een weg omhoog, en soms zelfs naar ongekende hoogten! In Van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven delen elf mensen hun uiteenlopende ervaringen met burn-out en hun verschillende wegen naar herstel.

Lees meer

Gesprekken over burn-out

…en de soms lastige weg naar herstel

Inspirerende gesprekken met ervaringsdeskundigen over herstellen van burn-out. Het is belangrijk om deze verhalen te delen, omdat het fijn is herkenning te vinden in de ervaringen van anderen en omdat we van elkaar kunnen leren. Daarom interviewde ik deskundigen op het gebied van burn-out die uit eigen ervaring weten hoe het is.

Lees meer
Boek over herstellen van burn-out