Herken je dit?
Je zit al even in een burn-out, en je begint het gevoel te krijgen dat het weer de goede kant op gaat.
Je hebt inzicht in de patronen die bijdroegen aan het krijgen van je burn-out, en je bent wel klaar met graven in je verleden.
Je hebt rust leren vinden, en je begint weer energie te krijgen. Misschien zet je zelfs al de eerste stappen naar of in je werk.

Juist in deze fase is het fijn om een steuntje in de rug te hebben. Om het niet alleen te doen.
Nu mag je dat wat je leerde van je burn-out, in de praktijk gaan brengen.
En dat gaat nou eenmaal met vallen en opstaan, want je oude patronen en valkuilen zijn niet opeens weg.
Je herkent ze nu wel (meestal dan), en dat is winst, want daardoor kun je gaan oefenen met ander gedrag.

Coaching in een groep

In dit traject gaan we oefenen in een veilige groep. Dit samen doen met anderen biedt herkenning en nieuwe inzichten.
We oefenen in het omgaan met oude patronen, en met de nieuwe patronen die hiervoor in de plaats mogen komen.
Dit doen we vanuit een systemische invalshoek, en vanuit ontspanning en zachtheid.
Zo worden die oude patronen steeds minder overheersend, en kun je je nieuwe gewoontes makkelijker integreren.

Positieve ervaringen

De bijeenkomsten hebben elk een eigen thema. Deze thema’s komen je zeker bekend voor, wanneer je aan het herstellen bent van een burn-out.
Het zijn onderwerpen waar je niet omheen kunt, en die verdraaid lastig kunnen zijn. Onderwerpen als acceptatie, grenzen en ontdekken wat voor jou werkt.

Dit coachingstraject richt zich op het opdoen van positieve ervaringen. Met de oefeningen die we doen komen die lastige onderwerpen op een zachte manier aan bod.
Door aandacht te hebben voor wat je voelt en vooral voor wat je ervaart in je lichaam, krijg je een dieper inzicht in wat er in jou gebeurt. De inzichten en positieve ervaringen die je opdoet, geven je handvatten op je weg naar herstel.

Coaching in groep

Praktisch

 • We komen 5 vrijdagmiddagen bij elkaar, steeds van 14 tot 17 uur.
 • We zijn met een klein groepje, van 4 tot 6 personen. Niet al teveel prikkels dus.
  En corona-proof 🙂
 • De bijeenkomsten zijn buiten (ook heel corona-proof!), op een fijne plek in de natuur.
  De locatie ligt in het prachtige Drentse Aa-gebied (Noord-Drenthe).
 • De normale prijs is € 597,-. Maar omdat het de allereerste editie is van dit traject,
  bied ik je een introductieprijs van € 397,- excl. BTW

Wil je eerst eens kennismaken? Dat kan!
Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Data 2021

De coachmiddagen zijn dit jaar op:

 • 3 september
 • 24 september
 • 8 oktober
 • 29 oktober
 • 19 november
Liever een individueel traject?

Mijn burn-out als keerpunt

In 2015 had ik zelf een burn-out. Dit werd een keerpunt in mijn leven. Het was niet de eerste keer dat het niet goed ging met me, maar het was wel de eerste keer dat het zo slecht ging. Ik wist dan ook dat ik nu echt iets moest veranderen. Daarom greep ik mijn burn-out aan om intensief met zichzelf aan de slag te gaan. Ik veranderde mijn mind-set, overtuigingen en bezigheden.

Mijn burn-out was pittig. En het was een cadeautje. Tegenwoordig ben ik gelukkiger dan ik ooit ben geweest. En daar was die burn-out het begin van. Ik heb mijn burn-out om weten te zetten in positieve verandering, en dat gun ik anderen ook. Daarom richt ik me met mijn coaching en mijn boek op het herstellen van burn-out.

Burn-out coaching Praktijk Eva

Boek met ervaringsverhalen

Mijn eigen verhaal en dat van ander ervaringsdeskundigen verwerkte ik in mijn boek. In ‘Van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven‘ delen elf mensen hun uiteenlopende ervaringen met burn-out en hun verschillende wegen naar herstel. De openhartige verhalen worden aangevuld door inzichten van een huisarts en een psychiater, over de invloed van je leefstijl en de lichamelijke effecten van een burn-out. ‘Van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven‘ biedt herkenning en handvatten voor iedereen die een burn-out heeft of had of aan voelt komen.
Meer over mijn boek lees je op https://herstellennaburnout.nl/

Handvatten op de weg naar herstel

Door het schrijven van dit boek, en door het horen van al die ervaringsverhalen, deed ik veel inzichten op over wat er komt kijken bij het herstellen van een burn-out. In de verhalen vond ik een rode draad, die handvatten biedt op de weg naar herstel. Die rode draad en handvatten vormen de basis voor dit coachingstraject.

Eva heeft mij met een paar rake vragen op een zachte en liefdevolle manier geholpen tot de werkelijke kern van mijn vraagstuk te komen. In de prachtige Drentse bossen heeft ze me vervolgens op professionele wijze begeleid (o.a. door middel van een opstelling) om een volgende stap te zetten naar meer mezelf kunnen zijn. Mooi, waardevol en heel impactvol.

Celesta

Heel bijzonder hoe Eva op een liefdevolle krachtige wijze precies de juiste vragen stelt om mij steeds een stapje dichter bij de kern/oorsprong van al mijn vragen te laten komen. Als ik daar dan ben, rollen de antwoorden er (met een beetje hulp van Eva) als vanzelf uit. Ik voel me zoveel lichter!

Lillemaj
Praktijk Eva