Coaching & Trainingen

Voor een laagje lichter

Coachingstraject

Ik begeleid jou bij het krijgen van inzicht en het zetten van nieuwe stappen. Samen onderzoeken we wat je belemmert en kijken we naar welke patronen en overtuigingen hieronder zitten. We werken met je gevoel en je lichaam, vanuit zachtheid en een nieuwe blik.

Lees meer

Maak je pad vrij

Training Dromen & Belemmeringen

Hoe helder zijn jouw dromen en verlangens? Weet jij wat je wilt en hoe je daar gaat komen, of ben je nog op zoek naar het juiste pad hierin? Tijdens deze tweedaagse training onderzoeken we of je je dromen de ruimte durft te geven en wat jou belemmert om in beweging te komen.

Lees meer

Inzichten en handvatten

Burn-out coaching

Herstellen van een burn-out, het kan een onvoorspelbare en moeizame weg zijn. Het is fijn om deze weg niet alleen te bewandelen. Laten we samen kijken naar waar jij tegenaan loopt. Burn-out coaching biedt jou inzichten en handvatten, waardoor jij makkelijker stapjes zet op je weg naar herstel.

Lees meer

Inzicht en beweging

Opstellingenavond

Met een opstelling krijg je inzicht in de dynamieken die spelen in jouw familie en jouw leven. Het geeft je de mogelijkheid om te ervaren in welke patronen jij hierdoor stapt. En het laat zien welke beweging nu helpend is voor jou. Je bent welkom als vraagsteller of als representant.

Lees meer