Groei & Verdieping

“Je hoeft het niet alleen te doen.” Die uitspraak, in een periode waarin ik het moeilijk had, betekende zoveel voor me. Daarom zeg ik het nu ook tegen jou. Je hoeft het niet alleen te doen. Of je nu behoefte hebt aan iemand die wat langer met je meeloopt, in een lastige periode. Of dat je net even dat steuntje in de rug nodig hebt bij het zetten van een volgende stap. In welk proces je ook zit, het is zo waardevol om uit te reiken en jezelf die ondersteuning te geven. Om het samen te doen. Daarom nodig ik je uit om samen aan de slag te gaan in de vorm die bij jou past.

Bij mijn coaching zet ik systemisch werk in. Systemisch werk maakt zichtbaar wat zich in jou afspeelt. Het is een zachte en verhelderende manier van werken, waarmee je makkelijk de diepte in gaat. Je wordt je bewust van de context en krijgt contact met waar het eigenlijk om gaat. Systemisch werk biedt een krachtige en eenvoudige manier om helderheid te krijgen, tot de kern te komen en te voelen wat er mag gebeuren, welk stapje gezet mag worden. We kunnen specifiek een afspraak maken voor een opstelling, maar ook voor een algemene coaching sessie waarin we waar nodig systemisch werk in zetten.

Ik loop graag een stukje met je mee. En dat lopen doen we meestal in de mooie Drentse natuur. Want de natuur biedt rust, vertraging en ontspanning, en helpt bij het leegmaken van je hoofd en het zakken in je lijf. Daarnaast is de natuur een spiegel, die vaak een prachtige bijdrage levert aan de ervaringen tijdens een sessie.

Voel je vrij me te bellen, appen of mailen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Ik zie je graag!

Voor een laagje lichter

Lifecoaching

Als Lifecoach begeleid ik jou bij het krijgen van inzicht en het zetten van nieuwe stappen. Samen onderzoeken we wat je belemmert en kijken we naar welke patronen en overtuigingen hieronder zitten. We werken met je gevoel en je lichaam, vanuit zachtheid en een nieuwe blik.

Lees meer

Maak je pad vrij

Training Dromen & Belemmeringen

Hoe helder zijn jouw dromen en verlangens? Weet jij wat je wilt en hoe je daar gaat komen, of ben je nog op zoek naar het juiste pad hierin? Tijdens deze tweedaagse training onderzoeken we of je je dromen de ruimte durft te geven en wat jou belemmert om in beweging te komen.

Lees meer

Je plek innemen

Individuele opstellingen

Een opstelling maakt zichtbaar wat zich in jou afspeelt. Het is een zachte en verhelderende manier van werken, waarmee je makkelijk de diepte in gaat. Je wordt je bewust van de context en van waar het eigenlijk om gaat. Zo ontstaat er ruimte voor beweging.

Lees meer

Groeien in een groep

Samen onderweg jaartraject

Je maakt plannen voor het komende jaar en in de loop van de maanden zakt het naar de achtergrond. Of je ontdekt dat die lastige stemmetjes in je hoofd blijven tegenwerken, waardoor de moed richting je schoenen begint te zakken. Dan is het fijn om het niet langer alleen te doen!

Lees meer

Lifecoaching

Als Lifecoach begeleid ik jou bij het krijgen van inzicht en het zetten van nieuwe stappen. Loop je vast? Draai je rondjes in je hoofd? Kun je niet kiezen? Weet je het wel maar vind je het spannend? Blijf je je ongezonde gewoontes in stand houden? Vind je het lastig echt te genieten van het leven?
Samen kijken we naar wat hieronder zit, welke patronen en overtuigingen je belemmeren.

Dit gaan we vervolgens níet analyseren en uitpluizen. Je hoofd weet het waarschijnlijk allemaal prima, en daar vind je dus niet je antwoorden. We werken met je gevoel en je lichaam, vanuit zachtheid en een nieuwe blik. We richten onze aandacht op wat jou verder helpt en waar de ruimte zit om in beweging te komen.

Training Dromen & Belemmeringen

Hoe helder zijn jouw dromen en verlangens? Weet jij wat je wilt en hoe je daar gaat komen, of ben je nog op zoek naar het juiste pad hierin?
Tijdens deze tweedaagse training onderzoeken we of je je dromen de ruimte durft te geven en wat jou belemmert om in beweging te komen.

Vanuit een systemische blik gaan we kijken naar jouw eerdere ervaringen, en je patronen en overtuigingen rondom deze beide thema’s.

Bij het naleven van je dromen word je geraakt in thema’s als angst en vertrouwen, twijfel aan je eigen kunnen, en je ideeën over hoe het hoort. Je vroegere ervaringen hebben invloed op hoe jij nu in het leven staat en kleuren hoe jij naar jezelf en je mogelijkheden kijkt.

Na deze tweedaagse training Dromen & Belemmeringen kun jij je dromen weer de ruimte geven, ben je je bewust van je belemmerende gedachten en patronen en weet jij wat jou wél helpt bij het zetten van stappen.