Themadagen

Samen met collega Mirjam Glastra organiseer ik dit najaar Themadagen.
Dit zijn dagen waarop we vanuit verschillende perspectieven onderzoeken hoe jij staat ten opzichte van een bepaald onderwerp.
Hieronder vind je meer informatie over de verschillende dagen.

Werken met je delen

Een hele dag werken met de delen die we allemaal zo in ons hebben. Je gaat onderzoeken wat de verschillende delen voor je doen. Welke delen zijn hulpbronnen voor je? Welke delen voeren vaak het hoogste woord? En wat kan jij doen om die delen zachter te laten klinken? Welk deel wil je graag meer ruimte geven?

Een bijzondere dag waarin je werkt aan de regie nemen over al jouw delen.

Zichtbaarheid

Durf jij jezelf te laten zien? Je gaat deze dag onderzoeken hoe jij je plek in neemt. Jouw plek is waar je volop zichtbaar bent. En hoe is dat bij jou? Sta je er volop, half of er een heel eind bij vandaan? Welke beweging kan jij maken om je licht te (durven) laten stralen?

Een mooie dag waarop je reist tussen jouw heden en verleden. Je krijgt inzicht en handvatten die jou helpen om volop zichtbaar te zijn.

Verbinding

In verbinding staan begint bij de verbinding die je met jezelf hebt. Deze dag draait om een wezenlijke ontmoeting met jezelf waarin jij er met alles kan en mag zijn. Vanuit nieuwsgierigheid ga je onderzoeken hoe het zit met jouw buiten- en binnenwereld en welke tegenstellingen je daar tegenkomt. Je gaat je verdiepen in hoe het in jou werkt met binding en verbinding. En welke invloed dit heeft op de contacten die je met een ander aan gaat.

Een dag vol polariteiten en ontmoetingen met jezelf en de ander.

Geld

Een onderwerp waar velen van ons een beladen relatie mee hebben. Mag je het hebben? Mag je het vragen? Ben jij het waard? Mag je het delen? Er zijn vele vragen gekoppeld aan het onderwerp geld. En niet alleen vragen, maar ook veel emoties.

Een waardevolle dag waarop jij op onderzoek gaat waarom jouw relatie met geld is zoals hij is en wat jij daaraan kan veranderen.

Begin 2023 prikken we nieuwe data voor de themadagen.

De themadagen duren van 10.00 tot 17.00 uur en vinden plaats in Schipborg.

Jouw investering is € 225,- excl. BTW.
Kom je meerdere dagen? Dan betaal je minder!

2 dagen – € 202,50 excl. BTW per dag (10% korting)
3 dagen – € 191,25  excl. BTW per dag (15% korting)
4 dagen – € 180,00 excl. BTW per dag (20% korting)

Aanmelden of meer weten? Stuur me een bericht.