Trainingen & Meer

Inzicht en beweging

Opstellingenavond

Met een opstelling krijg je inzicht in de dynamieken die spelen in jouw familie en jouw leven. Het geeft je de mogelijkheid om te ervaren in welke patronen jij hierdoor stapt. En het laat zien welke beweging nu helpend is voor jou. Je bent welkom als vraagsteller of als representant.

Lees meer

Maak je pad vrij

Training Dromen & Belemmeringen

Hoe helder zijn jouw dromen en verlangens? Weet jij wat je wilt en hoe je daar gaat komen, of ben je nog op zoek naar het juiste pad hierin? Tijdens deze tweedaagse training onderzoeken we of je je dromen de ruimte durft te geven en wat jou belemmert om in beweging te komen.

Lees meer

Tot jezelf komen

Stilteweekend

Een weekend doorbrengen in stilte, in een fijn huisje, omringd door prachtige natuur. Met alle tijd voor jezelf, om tot rust te komen en op te laden. Om ruimte te maken en zo ook weer de stilte in jezelf te hervinden. Dat klinkt heerlijk, toch?

Lees meer

Op reis in jezelf

Themadagen

Binnenkort volgt hier meer informatie over Themadagen. Dit zijn dagen waarop we vanuit verschillende perspectieven onderzoeken hoe jij ten opzichte van een bepaald onderwerp staat. De thema’s zijn: Zichtbaarheid, Werken met delen, Verbinding en Geld.

Lees meer