Skip to main content
VlogWensmama

Ongevraagd advies

Ongevraagd advies, we krijgen er allemaal wel eens mee te maken. Voor wensmama’s kan zulk advies extra vervelend zijn, omdat het al een uitdaging is om te voelen wat je nodig hebt, en jezelf niet af te wijzen tijdens dit hele traject. Het is daarom fijn om eerst eens af te stemmen of de ander wel zit te wachten op jouw advies (dit gaat volgens mij altijd op). En als wensmama is het fijn om te weten dat je er niks mee hoeft én dat je je grenzen hierin mag aangeven.

In dit filmpje vertel ik meer over waarom ongevraagd advies voor wensmama’s extra vervelend kan zijn. Ik richt me op wensmama’s omdat ik weet hoe het is. Maar ik denk dat mijn verhaal ook voor veel andere groepen op gaat. Ik hoor graag van je hoe jij dat ervaart!

Leave a Reply